Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"Велике будівництво"

Дата: 04.08.2021 09:41
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

В рамках програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” стартував капітальний ремонт ключовий дороги південній частині Одеської області Т-16-44 КПП “Лісове” – КПП “Малоярославець Перший”, яка веде до кордону з Молдовою.

Про це повідомила Служби автомобільних доріг в Одеській області.

Всього ремонтні роботи ведуться на п’яти ділянках загальною протяжністю 46,7 км. Зокрема, на ділянці км 40 – км 41 триває влаштування основи зі щебенево-піщаної суміші та зміцнення її георешітками.

“Щебенево-піщана суміш дасть міцність дорожнього покриття, а георешетка забезпечить стійкість від зовнішнього навантаження”, – йдеться в повідомленні.

Незабаром на ділянці розпочнуть роботи по влаштуванню нижнього шару асфальтобетонного покриття.

Як відзначили в Службі автодоріг Одеської області, після ремонту траса забезпечить перше за багато років якісне дорожнє сполучення між селами Болградського району.

“Підвищиться автомобільна пропускна здатність дороги через контрольно-пропускні пункти з Республікою Молдова -“Лісове” і “Малоярославець Перший”, а це – значно поліпшить економічні відносини і співробітництво двох держав”, – наголошується в повідомлені.

Нагадаємо, раніше заступник глави Офісу Президента, координатор “Великого будівництва” Кирило Тимошенко заявив, що в цьому році за президентською програмою передбачається оновлення 4500 км державних і 2000 км місцевих доріг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь