Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВІТАННЯ ЗАХАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 20.08.2021 15:50
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

Шановні жителі Захарівщини ! Дорогі друзі!

Найближчими днями відзначаємо день Державного Прапора України, одне з найбільш знакових свят в буремній історії нашої держави. Усі свідомі, патріотично налаштовані українці, вшановуючи один з основних символів держави, мріють аби українські жовто-блакитні стяги вільно і впевнено майоріли під мирним, спокійним небом України та за її межами, знаменуючи перемогу, волю та незалежність великої української нації.

День Державного Прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина честі і поваги символу держави, який пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Це символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення.

Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо й данину пам'яті героїчного минулого країни, шануючи непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаючи культурні, етнічні традиції українського народу.

Упевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець - як житель великої європейської країни - відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий незламний народ. А церемонія підняття прапора щораз викликає у кожного з нас найкращі патріотичні почуття та гордість за свою Батьківщину.

День Державного Прапора – це день, коли ми з почуттям глибокої поваги і вдячності низько схиляємо голови перед відомими і безіменними героями, які відстоювали і відстоюють право українців на свободу і державність, боролися тоді і борються й нині за світлу державницьку ідею. Це – цвіт і гордість нації. З честю заявляємо, що серед них є і наші земляки – ветерани і учасники Другої Світової, учасники АТО і ООС. Сьогодні під яскравими жовто-блакитними стягами сучасні відважні українські козаки на східних рубежах боронять святу українські землю, щораз закріплюючи рідний прапор на звільненій від російських найманців території.

Усі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують і зміцнюють українській дух, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та Незалежності.

Шановні земляки! Сьогодні мені особливо приємно подякувати усім вам за добросовісний труд, за сумлінне ставлення до своєї безпосередньої роботи, обов’язків, за те, що ми усі разом в одній, міцній команді, маємо взаєморозуміння і виношуємо амбітні плани розбудови Захарівщини.

Попереду усіх нас чекає велика і клопітка праця, напружена, чесна, під час, рутинна робота. Але без віри, дружного згуртування і розуміння кожного з нас не зможемо отримати гарного результату у будь-якій справі. Адже щасливе прийдешнє втілюється не лише у розвитку демократичних інституцій держави, а й в повсякденній напруженій праці її людей, у вирощуванні врожаїв, успішному навчанні дітей, спокійній і захищеній старості батьків. А будувати свій успіх зможемо лише ми самі!

Друзі! Знаю, що зі мою погодяться усі - саме синьо-жовтий прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Став тим натхненником, який додавав сил, коли наш народ утверджував віковічну ідею про державність і самостійність, додає впевненості й в сьогоденні.

То ж від усього серця бажаю усім нам, щоб наше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині!

Зі святом! Слава Україні!

Щиро ваш ОЛЕКСІЙ ОСІЙЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь