Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВІТАННЯ ЗАХАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 23.08.2021 12:20
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Шановні мешканці громади! Дорогі друзі!

Від усього серця вітаю вас з визначним державним святом –

30-ю, ювілейною, річницею Незалежності України!

Для нашої сучасної історії 24 серпня - головна, найвагоміша дата.

У День незалежності, насамперед, апелюємо до національної ідеї, бо вона є єдиним ключем до заможного життя всіх українських громадян і всієї нашої Української держави. Без цього усвідомлення нам не під силу жодне випробування.

Українська держава успадкувала традиції державотворення від Русі, Галицько-Волинського князівства, Козацької держави, української державності початку ХХ століття. У часи Української революції 1917–1921 років українці відродили державність – утвердили державні кордони, мову, гроші, символіку (герб, гімн і прапор), створили боєздатне військо, отримали визнання світової спільноти. Україна у ХХ столітті кілька разів втрачала державність. Унаслідок російської окупації після революції 1917–1921 років злочинні тоталітарні режими – комуністичний і нацистський – забрали мільйони життів українців у роки Голодомору, Голокосту, політичного терору, депортацій та війн. Однак весь цей час тривала боротьба за справжню незалежність України – як збройними (1920–1950-ті), так і ненасильницькими методами (1960–1980-ті).

Усі 30 років незалежності нашої держави продемонструють світу, що Україна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу.

Наша мета - створення національної держави у новітньому сенсі. Йдеться про появу в громадянина почуття «рідності» зі своєю державою, що відтак дасть відчуття господаря, а отже внутрішньої сили і незалежності для повноцінного захисту своїх політичних, економічних і соціальних прав.

Вшановуємо цього дня усіх, хто чесно і добросовісно працює задля спільного блага: і вчителів, і лікарів, і хліборобів, і державних службовців, і захисників правопорядку. Ми вшановуємо і наших земляків, які несли службу в зоні АТО й несуть її чесно в ООС , виконуючи високий обов’язок захисту Вітчизни від зовнішнього російського втручання . Серйозна битва за Україну, за її волю, за честь і славу, за Незалежність триває. Але усі ми впевнені - перемога буде за нами!

Сьогодні головне - відчути себе невід’ємною частиною великого цілого – народу України! Хай додасться нам наполегливості й відповідальності, доброти й любові.

У ці дні вшановується один з основних символів держави – Державний Прапор України. То ж нехай українські жовто-блакитні стяги вільно і впевнено майорять під чистим небом усієї України, знаменуючи та утверджуючи незалежність і мир, досягнення і перемоги, волю і свободу всіх українців!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою до усіх і кожного

Захарівський селищний голова Олексій ОСІЙЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь