Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Пройшов семінар для підприємців

Дата: 26.08.2021 11:14
Кількість переглядів: 148

Фото без описуФото без опису

В актовій залі селищної ради пройшов семінар «З питань легалізації робочих місць та трудових відносин».  Семінар проходив за участі Олексія Осійчука, голови селищної ради, окремих підприємців громади та керівників комунальних підприємств й установ, що знаходяться на території громади. Навчання проводили Михайлюк Вікторія Олександрівна, начальник  Подільського відділу нагляду в промисловості ГУ Держпраці в Одеській області, головний державний інспектор відділу з питань праці та заробітної плати ГУ Держпраці в Одеській області Добровольська Людмила Володимирівна, головний державний інспектор Подільського відділу нагляду в промисловості Пасаіта Костянтин Олександрович.

Обговорювалося актуальні питання -  інформованості найманих працівників та роботодавців з питань, пов’язаних з необхідністю легалізації найманої праці та виплати заробітної плати офіційним шляхом, переваги легального працевлаштування та порядок оформлення найманих працюючих, відповідальність роботодавців за нелегальне використання найманої праці та видачу заробітної плати в конвертах.

На завершення роботи семінару присутні активно задавали питання та отримували змістовні  вичерпні відповіді. Насамкінець головуючий підвів підсумки роботи та подякував за змістовну й необхідну  інформацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь