Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Пройшов семінар для підприємців

Дата: 26.08.2021 11:14
Кількість переглядів: 140

Фото без описуФото без опису

В актовій залі селищної ради пройшов семінар «З питань легалізації робочих місць та трудових відносин».  Семінар проходив за участі Олексія Осійчука, голови селищної ради, окремих підприємців громади та керівників комунальних підприємств й установ, що знаходяться на території громади. Навчання проводили Михайлюк Вікторія Олександрівна, начальник  Подільського відділу нагляду в промисловості ГУ Держпраці в Одеській області, головний державний інспектор відділу з питань праці та заробітної плати ГУ Держпраці в Одеській області Добровольська Людмила Володимирівна, головний державний інспектор Подільського відділу нагляду в промисловості Пасаіта Костянтин Олександрович.

Обговорювалося актуальні питання -  інформованості найманих працівників та роботодавців з питань, пов’язаних з необхідністю легалізації найманої праці та виплати заробітної плати офіційним шляхом, переваги легального працевлаштування та порядок оформлення найманих працюючих, відповідальність роботодавців за нелегальне використання найманої праці та видачу заробітної плати в конвертах.

На завершення роботи семінару присутні активно задавали питання та отримували змістовні  вичерпні відповіді. Насамкінець головуючий підвів підсумки роботи та подякував за змістовну й необхідну  інформацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь