Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗВЕРНЕННЯ ЗАХАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ щодо проведення вакцинації проти COVID-19

Дата: 14.09.2021 16:36
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Звертаючись до вас, розраховую на свідомість і розуміння.

Уже другий рік поспіль увесь світ долає пандемію COVID-19. На жаль, хвороба виявилася значно підступнішою, ніж це здавалося ще рік тому – невпинно і широко розповсюдилася в Україні. Від COVID-19 та його наслідків потерпають люди в кожному регіоні - незалежно від віку, статі або професії.

Саме тому загальна вакцинація розглядається наразі як завдання державної ваги і національної безпеки. В Україну завезено достатню кількість якісних та визнаних у світі вакцин, якими українці мають можливість щепитися безкоштовно та у найкоротші терміни.

Вакцини проти COVID-19 критично важливі для стримування пандемії у поєднанні з ефективним тестуванням та застережними заходами, що вже застосовуються.

Але практична реалізація цієї можливості - це питання усвідомленого вибору кожного з нас. Вакцинуючись від COVID-19, ми не лише захищаємо себе та своїх близьких, а й наближаємо час, коли усією країною зможемо повернутися до звичного життя.

Зважаючи на те, що пандемія не відступила остаточно, та адаптивний карантин в Україні триває, закликаю вас скористатися усіма наявними можливостями і зробити щеплення проти підступної хвороби COVID-19.

Вакцинацію можна зробити у поліклінічному відділенні БПЛ у кабінеті ЩЕПЛЕНЬ (№27) або через звернення до свого сімейного лікаря.

Вакцинація від Covid-19 є безкоштовною.

Щиро вірю у вашу свідомість та громадянську відповідальність! Дякую всім, хто уже вакцинувався і, переконаний, що з кожним днем надійно захищених від COVID-19 жителів громади ставатиме дедалі більше.

Бережіть себе і своїх близьких!

Міцного здоров'я усім нам!

З повагою Олексій ОСІЙЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь