Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ ПЕНСІЙ УРЯДОМ — В ДІЇ

Дата: 16.09.2021 11:55
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

З 1 жовтня 2022 року пенсіонерам у віці 70-75 років будуть встановлені додаткові щомісячні доплати у сумі до 300 гривень. Відповідне рішення Уряд підтримав під час свого засідання. А з березня 2023 року відбуватиметься щорічна індексація таких доплат.

Говорячи про рішення щодо збільшення пенсій, які прийняв Уряд за останні пів року, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль відзначив, що вже з жовтня цього року пенсіонери у віці 75-80 років почнуть отримувати доплати до 400 гривень, а з минулого року додаткові виплати по 500 гривень почали отримувати люди старше 80 років.

“З 1 липня цього року пенсії чорнобильцям по інвалідності зросли в середньому на 2,3 тисячі гривень. З 1 липня цього року військові пенсіонери почали отримувати щомісячні доплати в розмірі 2 тисячі гривень. Жодного збільшення пенсій для військових не була останні 4 роки. З березня цього року проіндексовані на 11% виплати для майже 9 млн пенсіонерів. А починаючи з квітня цього року індексація торкнулася і пенсій працюючих пенсіонерів” - зазначив Денис Шмигаль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь