Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Субсидії – це механізм, який дає можливість людям економити

Дата: 11.10.2021 16:05
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Отримувач субсидії, який економить і споживає менший обсяг житлово-комунальних послуг, ніж визначено соціальними нормативами, решту залишає собі. Ці кошти людина може використовувати на власний розсуд, в тому числі, і на заходи енергоефективності.

Для початку на зекономлені кошти можна замінити звичайні електричні лампи на енергоефективні, а з часом замінити батарею, інші елементи системи опалення або ж вікно.

      У  разі збільшення комунальних тарифів, розмір субсидій буде збільшуватися автоматично. Жодних додаткових заяв чи інших документів від людей не потрібно. Якщо ж людина не отримувала субсидію, але через зростання тарифів їй знадобилась така допомога, вона може звернутись за нею в будь-який момент. І субсидію призначать одразу в місяць звернення.

Для мешканців регіонів, які потраплять до «червоної зони» внаслідок поширення епідемії COVID-19, автоматично на 50% будуть збільшені норми споживання основних комунальних послуг при розрахунку субсидій. Коли люди вимушено знаходяться вдома, працюють з дому, діти вчаться дистанційно, вони споживають більше води, газу та електрики. Збільшення норм споживання відбудеться автоматично.

Начальник відділу з питань охорони здоров’я та соціальної політики Захарівської селищної ради,

Поплужна Н.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь