Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

В АВАНГАРДІ, В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА “ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО”, ТРИВАЄ БУДІВНИЦТВО ШКОЛИ НА 240 МІСЦЬ

Дата: 27.10.2021 08:57
Кількість переглядів: 89

Фото без описуФото без опису

Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні. В пріоритеті, «Великого Будівництва», звичайно сфера освіти. Приклад тому, будівництво сучасних освітніх закладів в районах Одеської області. Адже комфортні та доступні умови для шкільного навчання та виховання найменших мешканців громад – в пріоритеті керівництва області, зазначає голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Будівництво загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів Авангардівського НВК «Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) відбувається в рамках програми Президента «Велике Будівництво» і реалізує державну політику у сфері освіти для задоволення потреб Авангардівської громади.

«Проблема охоплення дітей селища загальною середньою освітою є досить актуальною, так як кожного року збільшується кількість населення за рахунок будівництва житлового масиву «Сьоме небо» в селищі Авангард. Крім того, за рахунок добровільного об’єднання громад населення Авангардівської територіальної громади збільшилося у двічі» – говорить голова Авангардівської громади Сергій Хрустовський.

Введення в дію закладу загальної середньої освіти подолає чисельні проблеми, які накопичувалися роками у секторі освіти, а саме надасть право і можливість на формування ефективної системи забезпечення освітніми послугами мешканців громади. Тому для Авангардівської територіальної громади реалізація даного проект в рамках «Великого Будівництва» є вкрай важливою і актуальною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь