Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

БЕЗОПЛАТНЕ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ЗАХАРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 10.11.2021 10:34
Кількість переглядів: 98

Піклування та турбота про дітей є важливою складовою депутатської діяльності Андрія Васильовича Бабенка. Мешканцям нашої громади добре відомо, що у скарбничці добрих справ нашого депутата і подорожі учнів усіх навчальних закладів під час літніх канікул, сприяння у розвитку фізкультури і спорту серед учнівської молоді, сприяння у проведенні дозвілля, надання фінансової допомоги дітям-сиротам, дітям під опікою, хворим, малозабезпеченим тощо. Нині на фоні підвищення цін на продукти харчування та фальсифікату сьогодні є надто важливим збереження здоров’я дітей, забезпечення раціональним і якісним харчуванням. Андрій Васильович та Олексій Кузьмич розглянули питання спроможності безоплатного харчування учнів початкової школи ( 1-4 класи) нашої громади, всебічно обрахували і оцінили перспективи, а депутати одностайно підтримали керівництво. Тож уже одразу після канікулярної перерви діти зазначеної категорії харчуватимуться безкоштовно. Сьогодні Захарівський селищний голова та його перший заступник особисто відвідали Захарівський опорний заклад з метою перевірки нововведень. У цій шкільній їдальні сьогодні безкоштовно харчували 280 дітей початкової школи.

Керівники навчальних закладів забезпечуватимуть координацію процесу організації харчування, контроль за харчовими нормами і якістю продукції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь