Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Захарівська районна філія Одеського обласного центру зайнятості

Дата: 18.11.2021 15:18
Кількість переглядів: 130

До Дня працівників сільського господарства України

На Захарівщині попит на ринку праці спостерігається в більшій мірі в сфері сільського господарства. Напередодні свята – Дня працівника сільського господарства хочемо поділитись результатами співпраці з сільгоспвиробниками.

Захарівська районна філія співпрацює з майже сотнею сільськогосподарських підприємств. З початку року філією працевлаштовано 332 особи, з них в сільгосппідприємства 70 осіб.

Найбільш затребувані на підприємствах вакансії трактористів (машиністів) сільськогосподарського виробництва, водії автотранспортних засобів, підсобні робітники та робітники фермерського господарства.

Захарівською районною філією підписано 14 договорів про співпрацю з роботодавцями сільськогосподарського виробництва.

Яскравим прикладом є тісна співпраця з ВТФ «Олтіс» ТОВ. Підприємство займається вирощуванням зернових, бобових та насіння олійних культур та використовує в роботі сучасний автотранспортний парк, який постійно оновлюється, має сучасне зерносушарне обладнання. Результатом співпраці підприємства протягом 2020 – 2021 років з нашою філією є укомплектування понад 20 вакансій.

Захарівська районна філія Одеського ОЦЗ висловлює щиру вдячність усім керівникам сільськогосподарських підприємств Захарівщини, які в цей складний час продовжують працевлаштовувати безробітних, забезпечують гарні умови праці. Сьогодні роботодавці мають можливість отримувати в службі зайнятості комплекс послуг, які не мають аналогів в інших структурах соціального захисту.

Напередодні свята колектив Захарівської районної філії щиро вітає усіх працівників сільського господарства. Бажаємо Вам здоров’я, миру, в сім’ях достатку та злагоди, а бізнесу процвітання, втілення намічених планів та нових досягнень!

Альона Мигоренко

Заступник начальника відділу

надання соціальних послуг

Захарівської РФ Одеського ОЦЗ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь