Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Велике будівництво»

Дата: 18.11.2021 15:24
Кількість переглядів: 76

В Одеській області реалізується Програма Президента України «Велике будівництво», яка полягає у масштабній розбудові якісної інфраструктури України. Це – школи та дитячі садочки, центри екстреної медичної допомоги та спортивні об’єкти, мости і дороги державного і місцевого значення.

«Створити безпечне, комфортне, сучасне освітнє середовище для учнів шкіл і в місті Одеса, і в селах Одеської області, ключова мета програми Президента «Велике Будівництво» в галузі освіти» – відзначив Сергій Гриневецький.

За словами голови Одеської облдержадміністрації, на Одещині програма «Велике будівництво» в галузі освіти передбачає створення комфортних умов для перебування дітей та працівників у школі, досягнення максимальної ефективності використання енергоресурсів, скорочення споживання енергоносіїв, заощадження бюджетних коштів, зменшення до мінімального рівня витрат на послуги з електропостачання, покращення зовнішнього вигляду приміщень та рівня надання освітніх послуг.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь