Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Роздільнянський районний сектор №2 філії Центру пробації в Одеській області

Дата: 25.11.2021 09:39
Кількість переглядів: 83

Загальнодержавний карантин не стає перепоною Роздільнянському районному сектору №2 філії Центру пробації в Одеській області в проведенні заходів щодо припинення домашнього насильства. На карантині психологічна напруга зростає, погіршується матеріальне становище, що призводить до суттєвого збільшення випадків домашнього насильства. Тож днями начальник Роздільнянського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Вікторія Антонова спільно із заступником начальника відділу «Захарівське бюро правової допомоги» Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталією Заболотною провели черговий запланований захід на тему «Що я знаю про насильство?».

Мета заходу - ознайомити суб’єктів пробації з проблемами, причинами, ознаками насильства в сім’ї, куди звертатися у випадку насильства та мав на еті актуалізацію гострих проблем домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Захист від домашнього насильства є надзвичайно важливим, соціально значущим і актуальним завданням , вирішення якого носить важливий характер.

Під час проведення заходу Наталія Заболотна розповіла присутнім, що насильство класифікуються за різними типами і ознаками та яка відповідальність настає за вчинення насильницьких дій. Першим кроком до подолання проблеми насильства в родині має стати її усвідомлення. Кожен, хто потерпає від насильства, має сказати «НІ!» насильству у власній родині.

Роздільнянський районний сектор №2 філії Центру пробації в Одеській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь