Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Роздільнянський районний сектор №2 філії Центру пробації в Одеській області

Дата: 25.11.2021 09:40
Кількість переглядів: 133

Продовжується співпраця служби зайнятості та відділу пробації

Основна мета роботи з суб’єктами пробації - здійснення соціально профілактичної роботи щодо запобігання негативним явищам та їх подолання, допомога в усвідомленні і виправлені зроблених ними помилок, пошук шляхів та методів їх подолання. А головніше – пробудити інтерес до своєї особистості, власних позитивних якостей, задуматись про своє життя та майбутнє.

23 листопада 2021 року в приміщенні Роздільнянського районного сектору №2 філії Центру пробації в Одеській області представником Захарівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Єйниковою Раїсою спільно із начальником підрозділу Антоновою Вікторією та провідним інспектором Сотніковою Мариною проведено інформаційний захід для засуджених, які перебувають на обліку. Захід спрямований на соціальну підтримку й працевлаштування осіб, які відбувають покарання, не пов’язане з позбавленням волі. Фахівець поінформувала присутніх про стан ринку праці регіону та акцентувала особливу увагу присутніх на переваги легального працевлаштування, зокрема застерегла від випадків шахрайства при працевлаштуванні. Клієнти пробації отримали поради щодо складання резюме та можливості професійного навчання на базі державного навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості».

Отримана інформація стала актуальною та корисною для запрошених .Ними було задано безліч питань з приводу працевлаштування та соціальних гарантій.

Є сподівання ,що проведення подібних заходів призведе до зниження рівня безробітності серед засуджених осіб та сприятиме їх ресоціалізації в суспільстві.

Роздільнянський районний сектор №2 філії Центру пробації в Одеській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь