A A A K K K
для людей із порушенням зору
Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Захист від домашнього насильства

Дата: 26.11.2021 08:18
Кількість переглядів: 130

Загальнодержавний карантин не стає перепоною Роздільнянському районному сектору №2 філії Центру пробації в Одеській області в проведенні заходів щодо припинення домашнього насильства. На карантині психологічна напруга зростає, погіршується матеріальне становище, що призводить до суттєвого збільшення випадків домашнього насильства. Тож днями начальник Роздільнянського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Вікторія Антонова спільно із заступником начальника відділу «Захарівське бюро правової допомоги» Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталією Заболотною провели черговий запланований захід на тему «Що я знаю про насильство?».

Мета заходу - ознайомити суб’єктів пробації з проблемами, причинами, ознаками насильства в сім’ї, куди звертатися у випадку насильства та мав на еті актуалізацію гострих проблем домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Захист від домашнього насильства є надзвичайно важливим, соціально значущим і актуальним завданням , вирішення якого носить важливий характер.

Під час проведення заходу Наталія Заболотна розповіла присутнім, що насильство класифікуються за різними типами і ознаками та яка відповідальність настає за вчинення насильницьких дій. Першим кроком до подолання проблеми насильства в родині має стати її усвідомлення. Кожен, хто потерпає від насильства, має сказати «НІ!» насильству у власній родині.

Роздільнянський районний сектор №2 філії Центру пробації в Одеській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь