Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

Дата: 18.01.2022 09:44
Кількість переглядів: 96

Тема безбар’єрності звучить у світі і є не просто трендом, який підхопила Україна, а необхідністю, бо йдеться про права людей, рівність незалежно від соціального статусу, етнічного походження, ментальної чи фізичної інвалідності.

Про безбар’єрність говорять різними мовами, навіть мовою фотографії – емоційною, зворушливою, певною мірою безкомпромісною.

?? Влітку цього року в рамках міжнародної арт-події Photo Kyiv 2021 фотографи з різних країн світу показали безбар’єрність через свої об’єктиви. Виставка «Не|видиме життя», експонована тоді просто неба у Національний заповідник «Софія Київська», розповідала про історії різних людей. Без жодної емоції жалю, а лише через усвідомленість, що кожен з нас живе в несхожих обставинах і має унікальний бекграунд.

Зараз виставка експонується в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» – одній з наших головних точок входу в світ. Раді, що «Не|видиме життя» було тут протягом новорічних та різдвяних свят ???? У цей період, традиційно, зростає пасажиропотік і можливість побачити безбар’єрність на фото потенційно отримали понад 140 тисяч осіб, які перебували у зоні вильоту терміналу D.

?? Якщо будете в «Борисполі» найближчими днями – заходьте, виставка триває до 17 січня. На вас чекатимуть фотопроєкти Мері Беррідж, Марінки Масеус, Гуідо Клумпе, Романа Закревського, Олексія Товпиги та Олександра Чекменьова.

Коли невидиме стає видимим – це завжди ознака змін. Коли приймають різноманіття і розуміють потребу у створенні комфортного для усіх простору – це ознака нової суспільної норми.

Проєкт реалізовано в межах ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», за підтримки Міністерство інфраструктури України, у співпраці з Міжнародний аеропорт "Бориспіль", PHOTO KYIV, Безбар'єрність.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь