Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВІТАННЯ ЗАХАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 21.01.2022 09:41
Кількість переглядів: 86

Шановні земляки!

22 січня 1919 року увійшло в життя українців як вагоме національне свято – День Соборності України. Було проголошено Акт злуки, що фактично об’єднував український народ - Українську Народну Республіку і Західноукраїнську Народну Республіку.

Протягом багатьох століть українці мріяли про незалежну єдину соборну державу, про те, щоб землі, які з історичних причин були поділені різними країнами, об’єдналися.

Возз’єднання українців на своїй землі в єдиній Українській державі – вияв народної волі до самовизначення і консолідації, свідчення політичної зрілості нації.

Головний урок Злуки – це усвідомлення того, що тільки в єдності сила і перемога. День соборності назавжди буде джерелом упевненості у нашому кращому майбутті, що країна зросла і зміцніла у віковій визвольній боротьбі українського народу.

Бажаю всім нам любові до рідної землі. Миру, добробуту, мудрості у прийнятті будь-яких рішень. Нехай віра в демократичну, соборну й економічно багату Україну надихає нас на нові звершення заради процвітання її народу!

З повагою

Олексій Осійчук!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь