Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До Дня працівників сільського господарства України

Дата: 03.02.2022 14:37
Кількість переглядів: 64

 

На Захарівщині попит на ринку праці спостерігається в більшій мірі в сфері сільського господарства. Напередодні свята – Дня працівника сільського господарства хочемо поділитись результатами співпраці з сільгоспвиробниками.

Захарівська районна філія співпрацює з майже сотнею сільськогосподарських підприємств. З початку року філією працевлаштовано 332 особи, з них в сільгосппідприємства 70 осіб.

Найбільш затребувані на підприємствах вакансії трактористів (машиністів) сільськогосподарського виробництва, водії автотранспортних засобів, підсобні робітники та робітники фермерського господарства.

Захарівською районною філією підписано 14 договорів про співпрацю з роботодавцями сільськогосподарського виробництва.

Яскравим прикладом є тісна співпраця з ВТФ «Олтіс» ТОВ. Підприємство займається вирощуванням зернових, бобових та насіння олійних культур та використовує в роботі сучасний автотранспортний парк, який постійно оновлюється, має сучасне зерносушарне обладнання. Результатом співпраці підприємства протягом 2020 – 2021 років з нашою філією є укомплектування понад 20 вакансій.

Захарівська районна філія Одеського ОЦЗ висловлює щиру вдячність усім керівникам сільськогосподарських підприємств Захарівщини, які в цей складний час продовжують працевлаштовувати безробітних, забезпечують гарні умови праці. Сьогодні роботодавці мають можливість отримувати в службі зайнятості комплекс послуг, які не мають аналогів в інших структурах соціального захисту.

Напередодні свята колектив Захарівської районної філії щиро вітає усіх працівників сільського господарства. Бажаємо Вам здоров’я, миру, в сім’ях достатку та злагоди, а бізнесу процвітання, втілення намічених планів та нових досягнень!

Альона Мигоренко

Заступник начальника відділу

надання соціальних послуг

Захарівської РФ Одеського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь