Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Безбар'єрність

Дата: 08.02.2022 13:18
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Для ДТЕК інклюзивність та безбар’єрність – це в першу чергу створення атмосфери довіри, повернення до людяності та розуміння потреб людини, яка поруч з тобою. Дослідження свідчать, що зазвичай в нашому суспільстві не говорять про те, що люди мають якісь порушення – слуху, зору, - не говорять, що вони люди з інвалідністю, бо це не прийнято, і може якось їм завадити, завадити їхній кар’єрі та реалізації.

Це жахливі речі насправді. Ми з вами, наші батьки, дідусі і бабусі, пережили величезну травму тоталітарного суспільства, де людяність була знищена. І величезна місія «Бізнесу без бар’єрів», ініціативи та того руху, який зараз починається в Україні, – це повернення в суспільство толерантності та людяності».

?? Нагадаємо, велика зустріч представників компаній, які входять до спільноти «Бізнес без бар’єрів», відбулася в рамках тижня «Інклюзивності та Різноманіття» від Данон Україна.

«Бізнес без бар’єрів» – ком’юніті великих українських та міжнародних компаній, які згуртувалися навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів».

#бізнесбезбарєрів #bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь