Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У ЄДНОСТІ СИЛА

Дата: 16.02.2022 13:38
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Сьогодні незвичайний день в історії української державності - вся Україна в повний голос заявила про свою національну Єдність, могутню консолідацію усієї нації, усі українці сказали чітке НІ російському агресору.

Захарівщина долучилась до відзначення Дня єдності велелюдним мітингом, участь у якому взяли усі колективи установ і організацій, депутати, учасники АТО і ООС, ветерани, пересічні громадяни. У виступі селищний голова зазначив, що Росія постійно нагнітає безпекову ситуацію, накопичуючи війська і техніку, проводячи сухопутні й морські маневри поблизу нашої держави. Російська влада погрожує Україні та Європі, висуваючи ультиматуми й вимагаючи так званих «гарантій безпеки» для себе, при цьому абсолютно нехтуючи такими ж правами інших держав.

Президент, провідні світові лідери докладають максимум зусиль для того, щоби врегулювати ситуацію політико-дипломатичним шляхом. Свідчення тому - десятки перемовин на найвищому рівні, що відбулися протягом останніх кількох тижнів.

Наша держава хоче миру, наша держава хоче сісти за стіл переговорів і вести конструктивний діалог, проте Україна не готова поступатися національними інтересами, чи суверенітетом...

Олексій Кузьмич закликав земляків до єднання, не піддаватись провокаціям і пліткам, щиро вірити в нашу армію, у наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу.

Сьогодні захарівці заявили про своє тверде переконання, що територіальна цілісність України, її незалежність навіки залишатимуться непорушними. Адже саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти мети – потужної, сильної, розвиненої, духовної, вільної й демократичної держави. Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь