Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПОДЯКА ЗАХАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 02.03.2022 15:08
Кількість переглядів: 146

 

Нинішній тривожний час достовірно показав нашу спільну і велику любов до рідної землі, відчайдушність боротьби та величезне і спільне прагнення миру – як це пафосно не звучить , а це правда!

Друзі! За кілька днів, завдяки активним жителям нашої територіальної громади, підприємцям, фермерам і всім небайдужим, вдалося забезпечити усим необхідним та підтримувати роботу загонів територіальної оборони, воєнізованих формувань, прикордонників і вартових на блокпостах всім необхідним – їжею, продовольчими пайками, теплими речами і взуттям тощо.

Пишаюся нашими людьми! Завдяки щирій допомозі, підтримці подолаємо агресора, встановимо мир! Величезна подяка всім, хто не виїхав, а залишився вдома, хто працює і допомагає боронити батьківщину, хто прийшов до військкомату, щоб виконати чесно свій громадянський обов’язок!

Ті, хто опинився у безвихідній ситуації чи великій скруті, можуть звертатися до селищної ради або до своїх старост – ми чим зможемо вам теж допоможемо. Єднаймося! Тримаймо стрій! Ми обов’язково переможемо! Слава Україні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь