Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗВЕРНЕННЯ ЗАХАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 29.03.2022 10:08
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Шановні захарівці!

Ніч була позначена сигналами повітряної тривоги. На жаль, не всі дотримуються правил безпеки та належного реагування.

Також, хочу торкнутися ще однієї нагальної проблеми – пожежної безпеки. Рівень пожежної безпеки нині найвищий! Учора був підпал трави у селах Стоянове і Новопавлівка, днями раніше - ще у кількох населених пунктах громади. Це жах - наші земляки НАВМИСНЕ підпалюють суху траву, з переконанням, що контролюють вогонь на певній ділянці! За самовільне спалювання сухостою громадянам загрожує від 3 060 до 6 120 гривень штрафу, а для посадових осіб – від 15 300 до 21 420 гривень. За ті ж дії, вчинені на території заповідників, паліям загрожує штраф у розмірі від 6 120 до 12 240 гривень. Уже виявлено кілька злочинців-підпалювачів, з якими нині працює поліція. Переконливо прошу – задумайтесь про наслідки, вогонь розповсюджується миттєво! Наші пожежні не встигають виїздити за викликом!

Розпорядженням голови Одеської ОВА №14А-2022 від 29.03.22р. щодо запровадження комендантської години – встановлено новий термін: із 21-ї до 6-ї. Земляки! Дотримуйтесь правил комендантського часу, не нехтуйте ними! Пам’ятайте – у нас війна. Якщо на території громади тихо і спокійно сьогодні, то не можна впевнено сказати, що так і буде завтра-післязавтра. Маємо бути пильними і зібраними.

Слава Україні!

Олексій Осійчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь