Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Навчання в рамках короткотермінових курсів цільового призначення за напрямком «Психологічна допомога у подоланні стресових та тривожних станів» на базі ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ».

Дата: 19.04.2022 11:12
Кількість переглядів: 89

Фото без описуЗахарівська районна філія Одеського обласного центру зайнятості запрошує на навчання в рамках короткотермінових курсів цільового призначення за напрямком «Психологічна допомога у подоланні стресових та тривожних станів» на базі ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ».

Зазначений курс рекомендований для проходження зареєстрованими безробітними, шукачами роботи, в т.ч. вимушено переміщених осіб, та всіх зацікавлених осіб. Даний курс може також бути корисним для вивчення працівниками соціальної сфери, освітніх установ, представниками роботодавців різних форм власності для застосування ними знань та надання відповідної допомоги громадянам в разі необхідності у подальшому.

Звертаємо увагу, що курсом «Психологічна допомога у подоланні стресових та тривожних станів» передбачені теоретичні та практичні навчальні заняття, спрямовані не лише на допомогу громадянам, що зазнали гострих стресових ситуацій, але й на оволодіння методами надання первинної психологічної допомоги дорослим та дітям, подолання стресу, підвищеної тривожності.

Термін навчання – 20 навчальних годин ( 3 дні).

Навчання може проводитися в очній формі, за допомогою дистанційних технологій, або поєднанням обох форм.

Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах здійснюється за направленням служби зайнятості – за рахунок коштів Фонду, для осіб з числа не безробітних – на контрактній основі.

Після завершення навчання слухачам видається посвідчення ДНЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ» про проходження курсів цільового призначення за відповідним напрямком.

За більш детальною інформацією звертатись до Захарівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості за тел. 9-14-49 або за адресою: смт. Захарівка, вул. 1 Травня 26 а.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь