Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПІД ЧАС ВІЙНИ - РАЗОМ

Дата: 28.04.2022 15:56
Кількість переглядів: 68

Фото без описуУчора сталась неординарна подія – Захарівська громада мала честь вітати Юлію Володимирівну Тимошенко, народного депутата України, лідера ВО “Батьківщина”, Андрія Васильовича Бабенка та Олега Володимировича Радковського , депутатів Одеської обласної ради, на своїх теренах.

Спершу Юлія Тимошенко з делегацією відвідала Захарівську БПЛ, що справило приємне враження і на гостей, і на медиків. І звісно, команда «Батьківщини» привезли короба з подарунками – необхідні препарати й медичне устаткування.

Невимушено, просто спілкуючись із медичним колективом, Юлія Володимирівна і Андрій Васильович відповіли на ряд хвилюючих питань. Антоніна Михайлівна провела для гостей невеликий екскурс приймальним відділенням, де Юлія Володимирівна відмітила європейський рівень.

Вже на площі, за велелюдного зібрання, лідерка ВО “Батьківщина” наголосила, що Перемога України у війні неминуча. Нині авторитет нашої держави на світовій арені стрімко зріс. Україна змушує світових лідерів дієво, по-справжньому, реагувати на зло російської імперії, а не просто співчувати чи виказувати занепокоєння. Українська нація показала усьому світові яскравий приклад незламності, непереборне прагнення до незалежності і волі, швидке відновлення армії і боєздатність ЗСУ. «Україна – лідер Вільного світу» - особливо підкреслила виступаюча.

Очільник громади Олексій Кузьмич Осійчук запропонував гостям вшанувати честь і пам'ять полеглих співвітчизників у боротьбі за незалежність України покладанням квітів до пам’ятного знаку Небесні Сотні та Хвилиною мовчання.

Сьогодні усі українці, незалежно від національності, релігійного чи партійного спрямування, об’єднані вірою в Перемогу, вірою у ЗСУ, вірою у Правду. Нам нав’язали війну - ми прийняли виклик боротьби, ми зможемо здолати ворога!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь