Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗВЕРНЕННЯ ЗАХАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2022 08:51
Кількість переглядів: 70

Дорогі наші діти та шановні дорослі!

Щороку в перший день літа відзначається Між¬народний день захисту дітей. Рішення про про¬ведення такого свята було прийнято на сесії Міжнародної демокра¬тичної федерації жінок в Парижі у 1949 році з огляду на необхідність привернути увагу світу до дітей, які залиши¬лися без батьків і даху над головою під час Другої Світової війни. Вже наступного року 1 червня у понад 50 кра¬їнах уперше відсвят¬кували Міжнародний день дітей. Відтоді свято стало масштабнішим і щорічним.

Як не прикро констатувати, але цьогоріч ми знову стоїмо перед необхідністю зберегти і захистити дітей нашої країни від рашистських агресорів. Знову надзвичайно гостро постали питання з дотримання прав і охорони здоров'я дитини, збереження їхнього життя і свободи.

Дітям і жителям Захарівської громади пощастило. Завдяки зусиллям Збройних Сил України, загонів територіальної оборони, всіх відповідних служб нам не привелося пережити жахи бомбардувань, обстрілів чи, не дай Боже, окупації. Зазвичай, ми з вами, дорогі діти і шановні дорослі, весело і безтурботно відзначали це свято: з веселими розвагами та масою смаколиків. Впевнений, що після нашої Перемоги над расєйськими загарбниками, ми обов’язково надолужимо все, що зараз, із зрозумілих причин дотримання безпеки, втрачаємо.

З нагоди чудового свята хочу побажати всім дітлахам нашої громади міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

Вірмо в нашу Перемогу! Слава Україні!

Олексій ОСІЙЧУК, Захарівський селищний головаФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь