Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СВЯТО ДИТИНСТВА

Дата: 07.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 53

ІФото без описуз приємною місією до Захарівщини завітали представники гуманітарного штабу "Одеса як вона є" та Благодійного фонду "Пліч-о-пліч"з веселими конкурсами-забавами, кумедними фокусами, загадками, танцями, яскравою постановкою ляльок для дітей під девізом «Війна не привід позбавляти дітей радощів дитинства» . Веселі посмішки, гарні, позитивні емоції дітей й дорослих стали лакмусовим папірцем вдалого свята. Та ще й кожна дитина отримала подарунок на згадку.

Олексій Осійчук, особливо підкреслив, що нам, дорослим дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, що хвилини, щодня були радісними та щасливими. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Сьогоднішнє свято нагадує нам про те, що діти є особливою соціальною групою населення, яка має свої права, інтереси, специфічні проблеми, але не може самостійно відстоювати і захищати їх перед суспільством. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. А нині дитячі мрії, як і дорослих, про Мир, про Перемогу. Ми усвідомлюємо, що діти – майбутнє країни. Тому зобов’язані взяти на себе відповідальність за безумовне дотримання їх конституційних прав, щоб вони зростали щасливими громадянами України.

Окрему подяку виказав селищний голова представникам гуманітарного штабу "Одеса як вона є" фонду "Пліч-о-пліч, які своїми виступами, сердечним ставленням до проблем дітей в час війни закладають в юні душі та серця високі моральні і духовні цінності, сіють зерна міцності духу і щирого патріотизму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь