Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РОЗ’ЯСНЕННЯ ЗАХАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 22.06.2022 15:05
Кількість переглядів: 56

Більшість  захарівців пам’ятають, що нині діючі тарифи на комунальні послуги місцевого ВУЖКГ не змінювались із грудня 2017 року, коли мінімальна заробітна плата становила 3200 грн, а вартість бензину – 16 грн. На сьогодні картина кардинально інша.  Тож підприємству важко виживати і надавати послуги  за старими тарифами, а на правду – збитково. То ж тарифи дещо змінилися -  вартість 1 куб води для населення 23.17 грн, для юридичних осіб усіх форм власності – 34.76 грн., асенізація для населення – 390.80 грн, для юридичних осіб усіх форм власності 455.83 грн, вивезення твердих побутових відходів для населення 283.64 грн, для юридичних осіб усіх форм власності – 331.86грн.

       Але ж і людям нині  нелегко, багато людей втратили роботу чи отримують менші виплати. З огляду на ситуацію, прийнято рішення  НА ПЕРІОД  ВОЄННОГО  СТАНУ для населення селищна рада з 23 червня п.р. КОМПЕНСУВАТИМЕ різницю в тарифах. Таким чином, пересічні громадяни не сплачуватимуть за новими розцінками, діятимуть старі ціни до Перемоги України  у війні. Сподіваюсь, мешканці Захарівської громади поставляться з розумінням до даного питання.

Разом з тим, переконливо прошу, економніше використовуйте воду, не поливайте з кранів городину та вчасно розраховуйтесь за спожиті комунальні послуги. Ми, як справжні господарі, маємо бути відповідальнимиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь