Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РАЗОМ ЛЕГКО І ГОРИ ЗВЕРТАТИ

Дата: 06.07.2022 11:48
Кількість переглядів: 51

В цьому вкотре пересвідчилися працівники і пацієнти Захарівської БПЛ. Адже не так давно коштом Одеської обласної ради (завдяки сприянню голови облради Григорія Діденка, депутата облради Андрія Бабенка та директора Департаменту охорони здоров’я Наталії Одарій-Захар’євої) та у співфіннасуванні із Захарівською селищною радою в особі голови Олексія Осійчука для нашої лікарні було придбано сучасну ендоскопічну (лапараскопічну) стійку вартістю понад 2 мільйони гривень. Для того, щоб ця апаратура могла повноцінно функціонувати вкрай необхідно було придбати ще й наркозний апарат вартістю 410 тисяч гривень. Сума теж чималенька, а в умовах воєнного вторгнення рашистів здавалася не підйомною. Але на допомогу знову прийшли наші громади, які склалися грошима (Захарівська виділила ще 160 тисяч гривень і Затишанська (в особі Геннадія Топольницького) додала 250 тисяч гривень) і придбали необхідне обладнання.

Тож відтепер ми раді повідомити, що в Захарівській БПЛ вже почали проводити операції з використанням ендоскопічної стійки! Тому всі, кому потрібне лапараскопічне хірургічне втручання, можуть звертатися до фахівців Захарівської БПЛ, їх ретельно обстежать і обов’язково допоможуть!

А ми щиросердно дякуємо всім причетним до придбання нової сучасної апаратури для нашої лікарні! Хай Бог допомагає у всіх ваших добрих починаннях!

Разом до Перемоги!

Все буде Україна!

З великою шаною і вдячністю адміністрація і колектив Захарівської БПЛ

#захарівськаюагатопрофільналікарня #захарівськабпл #ендоскопія #ендоскопічнастійка #лапароскопія #хірургія #гінекологія #разомдоперемогиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь