Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РАЗОМ ЛЕГКО І ГОРИ ЗВЕРТАТИ

Дата: 06.07.2022 11:48
Кількість переглядів: 45

В цьому вкотре пересвідчилися працівники і пацієнти Захарівської БПЛ. Адже не так давно коштом Одеської обласної ради (завдяки сприянню голови облради Григорія Діденка, депутата облради Андрія Бабенка та директора Департаменту охорони здоров’я Наталії Одарій-Захар’євої) та у співфіннасуванні із Захарівською селищною радою в особі голови Олексія Осійчука для нашої лікарні було придбано сучасну ендоскопічну (лапараскопічну) стійку вартістю понад 2 мільйони гривень. Для того, щоб ця апаратура могла повноцінно функціонувати вкрай необхідно було придбати ще й наркозний апарат вартістю 410 тисяч гривень. Сума теж чималенька, а в умовах воєнного вторгнення рашистів здавалася не підйомною. Але на допомогу знову прийшли наші громади, які склалися грошима (Захарівська виділила ще 160 тисяч гривень і Затишанська (в особі Геннадія Топольницького) додала 250 тисяч гривень) і придбали необхідне обладнання.

Тож відтепер ми раді повідомити, що в Захарівській БПЛ вже почали проводити операції з використанням ендоскопічної стійки! Тому всі, кому потрібне лапараскопічне хірургічне втручання, можуть звертатися до фахівців Захарівської БПЛ, їх ретельно обстежать і обов’язково допоможуть!

А ми щиросердно дякуємо всім причетним до придбання нової сучасної апаратури для нашої лікарні! Хай Бог допомагає у всіх ваших добрих починаннях!

Разом до Перемоги!

Все буде Україна!

З великою шаною і вдячністю адміністрація і колектив Захарівської БПЛ

#захарівськаюагатопрофільналікарня #захарівськабпл #ендоскопія #ендоскопічнастійка #лапароскопія #хірургія #гінекологія #разомдоперемогиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь