Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Завдяки наполегливості, оптимізму, віри в себе та свої сили

Дата: 20.07.2022 11:54
Кількість переглядів: 53

23 - річний Євген – переселенець з міста Херсон. За професією «складальник корпусів металевих суден», в мирний час працював на підприємстві, яке спеціалізується на будівництві і ремонті суден усіх типів. Через війну хлопець залишив рідне місто, втратив улюблену роботу.

«Коли все втрачаєш, одразу починаєш панікувати, а потім розумієш, що потрібно починати все з початку» - вирішив Євген, переселившись до Одеси. У квітні він звернувся до Суворовського районного центру зайнятості, але підходящої роботи за його професійним досвідом не було.

Фахівець відділу працевлаштування порадив Євгену відвідати профорієнтаційні заходи. На одному з профконсультаційних прийомів, з урахуванням знань, досвіду, вподобань та здібностей йому було запропоновано навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Євген зацікавився цією пропозицією і відразу прийняв рішення опанувати професію «Електрогазозварник». Саме з цього моменту у Євгена і відкрилося друге дихання - почалося нове життя для нашого героя.

Завдяки наполегливості, оптимізму, віри в себе та свої сили а також допомоги фахівців Суворовського районного центру зайнятості Євген наразі успішно навчається і в майбутньому отримає професію, яка сьогодні користується попитом на ринку праці як Одеси, так і в інших регіонах.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь