Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЯКИМ БУДЕ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Дата: 10.08.2022 11:39
Кількість переглядів: 65

Уряд наполягає, щоб діти за можливості поверталися до шкіл, до повноцінного навчального процесу. Наскільки, звісно, це в умовах воєнного стану можливо. «З першого вересня школи, які мають обладнані укриття, зможуть вийти на стаціонарне (очне) навчання» - сказав міністр освіти України. Однак не всі батьки згодні з таким рішенням.

Аби віднайти найоптимальніше рішення цього архіважливого питання, селищний голова ініціював батьківські збори по усіх навчальних закладах громади. Сьогодні адміністрація Захарівського опорного закладу провела збори батьків дітей-першокласників. На початку зборів батьки мали змогу зайти до укриття , побачити умови, оглянути місця перечікування повітряних тривог.

Орієнтовна кількість захарівських першачків – 65 і це три класи, але їх може бути менше, оскільки кількість батьків уже повідомили, що до першого класу їх дитина піде в наступному році, а хтось за кордоном, хтось ще вагається – причини у кожного вагомі і це зрозуміло на даний час.

У зборах взяв участь селищний голова Олексій Осійчук, який детально доповів батькам про підготовку шкіл до навчального року – сьогоденні вимоги міністерства освіти, вибір форми навчання, «реанімацію» та ремонт сховищ і укриттів для учнів, про встановлення «кнопки виклику» та камер відео спостереження, введення посад працівників охорони (на територію школи стороннім вхід заборонити), поліпшення харчування школярів тощо.

Олексій Кузьмич та Ольга Борисівна пояснили всю складність ситуації батькам, ґрунтовно розповіли про ймовірні варіанти процесу навчання, вислухали пропозиції батьків, відповіли на питання. Відповідальне рішення за батьками.

І все ж.. Рішення не прийнято. Усі зійшлись на думці, що батьки продумають усі варіанти та повідомлять вчителів кожен про своє рішення.

Тільки так, мудро і виважено, оптимально і з пересторогою – адже це наші діти, наше майбутнє, наш скарб.На зображенні може бути: 8 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь