Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗДІЙСНЕНО ОБ’ЇЗД ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ГРОМАДИ

Дата: 17.08.2022 08:33
Кількість переглядів: 63

з метою моніторингу готовності до нового навчального року в особливих умовах. Захід відбувався за участі заступника голови Роздільнянської районної військової адміністрації Наталії Шличок, представників місцевих ДСНС, Держспоживслужби та, звісно, керівництва нашої громади. Комісійно відвідали Йосипівський, Майорський та Войничівський навчальні заклади, де провели також зустрічі із батьками й обговорили питання навчання школярів з 1-го вересня (дистанційне, змішане, стаціонарне), підготовки закладів освіти до початку 2022/23 навчального року, створення безпечних умов перебування дітей і працівників з урахуванням збройної агресії рф. В Йосипівці батьки , вчителі та посадовці-перевіряючі разом оглянули підвальне приміщення укриття. На різноманітні питання батьків давались відповіді й пояснення Олексієм Осійчуком, Наталією Шличок, Олегом Воєділовим, представниками інших служб та відомств.

Олексій Осійчук у виступах перед батьками та вчителями щораз наголошував: «Форму навчання своїх дітей обиратимуть виключно батьки. Вирішальне слово - за батьками. Учителі готові працювати у будь-якому форматі. А нині ми робимо усе необхідне та дотримуємося відповідних вимог для того, щоб укриття ,в першу чергу, були безпечними та комфортними для дітей на час повітряних тривог. » Усі зійшлись на думці, що батьки продумають усі запропоновані варіанти навчання дітей та повідомлять вчителів про своє рішення.

Крім цього, під час об’їзду особлива увага приділялася стану матеріально-технічної бази закладів освіти. Прискіпливо оглянуті навчальні класи, харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, приміщення і території закладів. Також, перевірено стан протипожежної та електробезпеки. В процесі роботи узгоджувалися питання підготовки до осінньо-зимового опалювального періоду. Плідним виявилось спілкування з батьками, адміністрацією шкіл та педагогічними колективами. В цілому огляд освітніх закладів залишив позитивні враження.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь