Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СВЯТКУВАЛИ ЮНІ ВАСИЛІВЦІ ТА КАРАБАНІВЦІ

Дата: 31.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 75

Торує дороги Захарівської громади група чарівників із дитячою програмою з нагоди святкування Дня Незалежності України. Відкриваючи свято, керівники громади – Олексій Кузьмич Осійчук та Валентина Володимирівна, побажали малечі зростати здоровими, міцними і сильними, допитливими та старанними в навчанні. Україна святкує День Незалежності вперше в умовах війни. Але ми переконані – Перемога буде, Мир буде! І ми обов’язково будемо щасливими, незалежними і вільними!

На свято посходилось багато дітей, ми раді що малеча Василівського та Карабанівського старостинського округів мали змогу добре розважитись. Підготовлена працівниками селищного Будинку культури, Будинку дитячої творчості, окремими структурними підрозділами селищної ради цікава дитяча розважально-спортивна програма насичена різними заходами – спортивними, пізнавальними, розвиваючими, творчими й прийшлась до вподоби діткам. Що вже натанцювались, наспівались та натішились! Досхочу! Нагородами за участь у конкурсах і змаганнях були цікаві призи і подарунки. Але ж, жодна дитина не залишилась без уваги, солодощів чи презента. Батьки та вчителі дякували організаторам дитячого свята, особливо відзначивши роль ініціаторів – Андрія Васильовича та Олексія Кузьмича.

Святковий вояж побував уже в більшості старостинських округах, то ж найближчими днями вирушить до інших населених пунктів громади, аби доставити місцевим діткам задоволення і радість.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь