Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Використання можливостей Порталу Дія.Цифрова освіта.

Дата: 02.09.2022 08:25
Кількість переглядів: 77

В закладах шкільної та професійно-технічної освіти Одеської області, реалізується ініціатива щодо впровадження та внесення до програм навчання додаткових годин для підвищення рівня цифрової грамотності з використанням можливостей Порталу Дія.Цифрова освіта.

«Розвиток електронних сервісів у навчальних закладах Одеської області до початку навчального року було визначено одним з пріоритетів у роботі регіональної влади, та наразі дозволяє фіксувати залучення до процесу шерингу копій цифрових документів з Дії майже 100% шкільних закладів регіону, а також успішну інтеграцію зазначеного сервісу під час проведення вступної кампанії провідними університетами, такими як Національний університет «Одеська юридична академія»; Національний університет «Одеська політехніка»; Одеський національний університет імені Мечникова» - говорить директор Департаменту освіти та науки Одеської ОВА Олександр Лончак.

Окрім цього, в складних умовах, обумовлених воєнним станом, та без відповідної субвенції для забезпечення доступу громадян у віддалених населених пунктах Одеської області до отримання держаних послуг у червні – липні створено три ЦНАП – в Зеленогірській селищній раді, Павлівській та Каролінобугазькій сільських радах.

«Міністерство цифрової трансформації України започаткувало національних проєкт з цифрової грамотності «Дія.Цифрова освіта», основною метою якого є навчити 6 мільйонів українців цифровій грамотності за 3 роки. Ми поінформували установи, підприємства та організації Одеської області, що їх спеціалісти можуть підвищити та перевірити свою цифрову грамотність за допомогою національного тестування, а також отримати документ який підтвердить відповідний рівень володіння цифровою грамотністю» - говорить заступник Начальника Одеської ОВА Костянтин Гой.

Пройти навчання та отримати сертифікат можливо абсолютно БЕЗКОШТОВНО за цим посиланням https://osvita.diia.gov.ua

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь