Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГОЛОВНЕ ДЛЯ ВЛАДИ – БЕЗПЕКА ШКОЛЯРІВ

Дата: 09.09.2022 13:20
Кількість переглядів: 47

Усі ми переживаємо небезпечний час. Важко і лячно дорослим, а за дітей - в рази. Цьогочасним пріоритетним завданням влади - убезпечення дітей, збереження їх життя та здоров’я.

Розпочаті ремонти підвальних приміщень для схову і укриття учасників навчального процесу, добігають свого завершення. Так, комісією під головуванням Олексія Осійчука ретельно обстежено павлівське приміщення, звісно з урахуванням усіх нинішніх вимог. За невеликий проміжок часу ремонтниками проведено досить великий об’єм робіт. «Ми бачили стан приміщення перед ремонтом. А побачене сьогодні – вражає. Так, це місяць безперервної роботи. Але ж передусім - добросовісність і відповідальність майстрів, їх патріотичне налаштування і старання – певне це є головним чинником доброї та злагодженої роботи усіх ланок Павлівського старостату» - дякував Олексій Кузьмич. То ж оглядом відновленого приміщення перевіряючи залишились задоволені. В рамках візиту керівники громади обговорили та узгодили ряд організаційно-господарських питань, важливих виключно для Павлівського старостинського округу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь