Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Міжнародний день чистих берегів-2022 Майбутнє наших водойм – у наших руках!

Дата: 26.09.2022 13:43
Кількість переглядів: 60

За інформацією відділу водних об’єктів річок Причорномор’я, нещодавно з нагоди Міжнародного дня чистих берегів на території Захарівської селищної ради пройшла екологічна акція з прибирання прибережно захисної смуги річки Кучурган. Даний захід – це черговий привід, щоб привернути увагу людей до проблеми забруднення навколишнього середовища та навчити кожного робити посильний внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації.

Нагадаємо, що екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів» започаткована ще у 1986 році та проводиться щороку у третю суботу вересня за підтримки Європейського Союзу та інших міжнародних організацій і з кожним роком набуває все більшої популярності. З метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів у більшості країн світу проводяться заходи з прибирання узбережжя річок, морів та океанів світу.

Захарівщина теж долучилася до даної акції. Приємно відзначити, що активну участь у ній взяли представники працівники КЗ «Центр культури та дозвілля», Захарівської селищної ради та небайдужі громадяни. Відбулося прибирання в межах прибережно захисної смуги річки Кучурган, а саме на околиці селища Захарівка (біля Захарівського ліцею) із дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу. Завзяті та активні учасники акції за кілька годин зібрали чимало мішків сміття.

Головне послання акції – заклик до громадян бережливо ставитися до річок України, підтримувати чистоту їхніх берегів та заохочувати заходи з їх очищення.

Запрошуємо всіх долучатись до цих акцій, які будуть й надалі проводитись та робити маленькі кроки аби допомогти не хворіти нашій планеті.

Пам’ятаймо: майбутнє наших водойм – у наших руках!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь