Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОСІННІ ТУРБОТИ

Дата: 26.09.2022 16:56
Кількість переглядів: 109

Для нашої громади будь яка пора року завжди гаряча, все має свої турботи і клопоти. Осінь – не виключення. По старостинським округам зайнялись прибиранням – очищають клумби і робатки від пожухлих літніх квітів, які вже закінчили свою вегетацію, і скопують грунт під майбутні насадження, опорядковують кущі запашних троянд, звільнивши їх від сухих, відцвілих квіток, упорядковують та висаджують нові багаторічники, збирають листя й сміття, приводять до ладу прилеглі території, парки, алеї. Деінде виявляють ще й стихійні сміттєзвалища. Не треба далеко ходити чи викликати слідчих - відразу ж і виявляють винуватців. Совість все одно заговорить, та й краще покаятись і виправити ситуацію. Головне – так більше не робити. Прізвищ, звісно, не називаємо, оскільки переконані – більше прикрість не повториться.

Осінь – прекрасна пора року, заворожує своєю красою! Ще ніби вчора гріло літнє сонечко, а вже сьогодні непомітно вступила в свої права чарівниця-осінь. Але крім краси, ми ще отримуємо багато роботи та турбот на території нашої громади Але ж з усім справляються наші люди, тому, що відповідальні, по-справжньому та по-господарськи ставляться до своїх обов’язків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь