Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У ПАМ’ЯТІ УКРАЇНЦІВ

Дата: 28.10.2022 13:35
Кількість переглядів: 57

В українському календарі немало дат, пов’язаних із тією страшною сторінкою світової історії, ім’я якій Друга світова війна. Кожен регіон, місто, село та селище має свою особливу дату — дату вигнання нацистських окупантів із рідної землі. Проте наша Батьківщина має всезагальне свято — День визволення України від фашистських загарбників, що відзначається щороку 28 жовтня. Саме у цей день у 1944 році після кількох військових операцій радянські війська вийшли на сучасний кордон України, повністю звільнивши українську землю від ворога. Завдяки героїчним зусиллям наших батьків, дідів та прадідів з української землі було вигнано останнього фашистського загарбника. Покоління змінює покоління, але часу непідвладна пам'ять про тих, хто ціною власного життя звільняв міста і села України від коричневої чуми. У пам'яті народній навіки залишаться бойові подвиги наших батьків і дідів, які ціною неймовірних зусиль відстояли нашу землю. Нині величний подвиг наших дідів у Другій Світовій війні є яскравим прикладом для наслідування відважними патріотами у війні з російським агресором. Ми пишаємося ЗСУ, героями-визволителями, відважними земляками у битві за вільну, незалежну Україну й щиро переконані у Перемозі.

Керівництво громади Хвилиною Мовчання пом’янули усіх полеглих за Україну та поклали живі композиції квітів до підніжжя обеліску у центральному парку містечка.

Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь