Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З ПІДСУМКАМИ ТА ПЛАНАМИ

Дата: 02.12.2022 12:55
Кількість переглядів: 58

Фінансовий 2022 рік був особливим та став неабияким викликом для України та для кожного з нас. Не тільки тому, що відбувались кардинальні зміни в усіх площинах влади, а й на місцях щораз виникала необхідність прийняття безпрецедентних кардинальних рішень - війна наклала свій жорсткий відбиток. Одним із принципів здійснення місцевого самоврядування в Україні є підзвітність та відповідальність, необхідність проведення ґрунтовного аналізу зробленого та планування розвитку галузей. То ж дотримання усіх законів, підзаконних актів - обов’язкове.

У ході сьогоднішньої наради під головуванням Олексія Осійчука фінансисти з підведенням підсумків та аналізу, обговорили перспективи розвитку основних галузей розвитку територіальної громади.

Начальник фінвідділу поінформувала про стан надходжень до бюджету, фінансування, витрати та матеріально-технічного забезпечення, ознайомила з основними показниками результативності. В діалозі про перспективи розвитку галузі освіти, проведено аналіз мережі освітніх закладів та перспективу завдань на 2023 рік. Розглянуто ряд інших важливих питань.

На зображенні може бути: 3 людини та люди стоять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь