Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВІТАННЯ ЗАХАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 05.12.2022 11:21
Кількість переглядів: 51

Дорогі земляки! Друзі! 5 грудня у світі відзначається Міжнародний день волонтера. Для України це свято є, як ніколи, важливим і актуальним. Цього року це слово стало майже тотожним слову «порятунок». Саме завдяки волонтерам і їх роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті. А українська армія отримує необхідне озброєння для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави від дружніх держав світу. Волонтерство на українських теренах набрало абсолютно незрівнянних масштабів, щораз поширюється, популяризується, створюючи у суспільстві підвалини для становлення гуманності та якісно нових принципів моралі. Приємно, що наші земляки також носять високе звання – волонтер. Сотні метрів маскувальних сіток змайстрували наші земляки, відправляли і відправляють продукти харчування, одяг, білизну, речі першої необхідності тощо. Наша молодь шле листи підтримки, складає вірші, виготовляє обереги та картини для знайомих незнайомих воїнів Світла.

Друзі! Усіх причетних щиро вітаю з Днем волонтера та дякую за вашу активну позицію, за розуміння відповідальності, за поширення волонтерського руху.

Ви є взірцем для майбутніх поколінь! Бажаю вам успіхів у всіх ваших починаннях, життєвих сил, будьте щасливі і наповнюйте щастям і добром життя інших людей!

З твердою вірою в Перемогу

Олексій ОСІЙЧУК

На зображенні може бути: 1 особа, сидить, у приміщенні та офіс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь