Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕЗУЛЬТАТИВНА РОБОТА

Дата: 22.12.2022 16:07
Кількість переглядів: 47

напруженого тижня голови Захарівської селищної ради сьогодні позначилась інспекційними відвідинами старостинських округів. Після особистого прийому громадян, голова з членами комісії, згідно затвердженого плану, вирушив до Йосипівки і Василівки. З усвідомленням того, що у нинішній час найголовнішим завданням влади є максимальна безпека дітей - фахівцями було детально оглянуто укриття підвального приміщення у йосипівському навчальному закладі. Тут зроблено дуже багато роботи – вирівняно й зашпатльовано стіни, змонтовано нову мережу освітлення і опалення , залито і встелено кахельною плиткою підлогу,встановлені електробойлери, душові кабінки, санвузли тощо. Приміщення досить велике – просторе, тепле, сухе і комфортне, що відмітив під час огляду селищний голова. Наразі кімнати потроху меблюють.

Під час зустрічі з педагогічними колективами Йосипівського та Василівського навчальних закладів, Олексій Осійчук ґрунтовно проаналізував роботу селищної ради та, зокрема, виконання зобов’язань старостами, у 2022 році, коротко окреслив перспективні плани нашої територіальної громади на майбутній рік. Вчителі, як небайдужі люди й активні громадяни суспільства, мали чисельні питання до голови громади, на які Олексій Кузьмич давав вичерпні відповіді та пояснення.

Під час кількагодинної робочої поїздки відвідано й інші заклади громади – бібліотеки, медичні пункти, офіси старостинських округів, ін.

Серед насичених буднів Захарівського селищного голови, турбота про дітей, їх безпека, комфорт і якість навчального процесу є важливим акцентом його уваги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь