Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Працює новий розділ «Дія. Безбар`єрність» на порталі держпослуг з відповідями

Дата: 28.12.2022 13:39
Кількість переглядів: 43

Нещодавно відбулась онлайн-презентація нового розділу «Дія. Безбар'єрність» на порталі держпослуг Дія за участю дружини Президента України Олени Зеленської.

Олена Зеленська підкреслила, що головна мета розділу «Дія. Безбар`єрність» – додати взаєморозуміння і людяності у спілкуванні з державою.

Як зареєструвати статус внутрішньо переміщеної особи? Відшкодувати зруйноване житло? Оформити інвалідність? Вийти на пенсію та оформити її? Знайти роботу? Оформити житлову субсидію?..

За словами першої леді України, «Дія. Безбар'єрність» – це відповіді, які будуть завжди напоготові, у смартфоні.

«Питання без відповідей – це бар’єр, перепона перед нашими надіями. Але завдання країни ці бар’єр прибирати – і навіть війна тут не стане на заваді», - наголосила Олена Зеленська.

Важливо, що розділ «Дія. Безбар'єрність» і сам є безбар'єрним, адже він доступний для людей з порушеннями зору.

Проєкт створено у співпраці з представниками ключових аудиторій, за підтримки Програми розвитку ООН в Україні UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, Швеції (Embassy of Sweden in Kyiv) та ГО «Безбар'єрність». Отже, переходьте за посиланням і знаходьте відповіді на свої питання. Більше відповідей – менше бар’єрів. https://bf.diia.gov.ua

Довідково

Нагадаємо, з ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів» прийнята Національна стратегія зі створення безбар’єрного простору в Україні до 2030 року та затверджений план заходів з її реалізації.

Користуйтесь «Довідником безбар’єрності», який під час війни відповідає на актуальні питання для сімей з дітьми, людей з інвалідністю, людей старшого віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь