A A A K K K
для людей із порушенням зору
Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Підтвердження результатів неформального навчання

Дата: 28.12.2022 13:43
Кількість переглядів: 46

Здавалося б, працівники з великим досвідом роботи та життєвим багажем – мрія кожного роботодавця. Проте, сьогодні людям без документу про освіту важко на рівних конкурувати на ринку праці.

З метою забезпечення соціального захисту громадян, підвищення їх конкурентоспроможності та мобільності на ринку праці державна служба зайнятості здійснює організацію процесу підтвердження результатів неформального навчання відповідно до «Порядку підтвердження результатів неформального професійного навчання осіб за робітничими професіями», затвердженому Постановою КМУ від 15 травня 2013 р. № 340.

Всі особи, які працювали на підприємстві та оволоділи певними професійними навичками, але не мали при цьому документального підтвердження, мають змогу підтвердити свою компетенцію та отримати документ державного зразка.

Як показує досвід європейських країн, визнання результатів неформального професійного навчання має позитивний соціальний ефект як для працівників, які підвищують свій статус, так і для суспільства, для його макроекономічного розвитку.

Фінансування підтвердження результатів неформального професійного навчання здійснюється за рахунок коштів особи або роботодавця (у разі направлення ним особи).

Можливість підтвердження результатів неформального навчання та отримання кваліфікації «Кухар» надає ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ».

Направлення на підтвердження кваліфікації особа може отримати у будь-якому центрі державної служби зайнятості.

Особі, яка підтвердила кваліфікацію, видається свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації за результатами неформального професійного навчання.

Комісія з підтвердження кваліфікації за професією «Кухар» в ДНЗ «Одеський ЦПТО ДСЗ» у січні 2023 року працює: 23.01.2023 – 27.01.2023р.

За більш детальною інформацією звертатись до Захарівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості за тел. 9-14-49 або за адресою: смт. Захарівка, вул. 1 Травня 26 а.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь