Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЩАСТЯ ВИМІРЮЄТЬСЯ ПОСМІШКАМИ

Дата: 05.01.2023 09:16
Кількість переглядів: 42

У векторі роботи депутата Одеської обласної ради Андрія Васильовича Бабенка та Олексія Кузьмича Осійчука, Захарівського селищного голови, піклування та турбота про дітей займає своє, чи не найголовніше, місце. А діти з родин певного статусу (під опікою, БСТ, прийомні) – завжди у фокусі уваги влади – це без перебільшення.

Сьогодні батьки зазначених родин з усіх куточків Захарівщини відпочивали на Новорічній зустрічі, яка відбулась у селищному Будинку культури. Захід був досить велелюдним,цікавим зі змістовною концертною програмою та фуршетним столом. Невимушене спілкування із керівництвом громади, один з одним, зі старостами, обмін досвідом та думками-планами – усе це принесло присутнім масу гарних вражень та корисної інформації. Самодіяльні артисти тримали новорічний настрій на висоті. Тут же батьки мали змогу запитати чи проконсультуватись з фахівцями служби у справах дітей селищної ради. Усі, без виключення, родини отримали великі продуктові пакети та дитячі різдвяні солодощі.»Моя велика і дружна сім*я завжди відчуває реальну допомогу та постійну турботу від влади. І я рада нагоді тут, на великому зібранні від обох БСТ, усіх присутніх подякувати вам за щирість і доброту, за чуйність і підтримку – ми це цінуємо. Кажуть, щастя вимірюється посмішками. Мої діти світяться посмішками, а дім – сяє щастям. І я з того дуже щаслива. Хай Господь винагородить вас миром і благополуччям. Дякуємо вам! Зі святом!» - взявши слово, наголосила Інна Євгенівна Саналатій .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь