Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

EXPO 2030 – найбільша всесвітня технологічна виставка на планеті

Дата: 16.01.2023 11:23
Кількість переглядів: 47

29 листопада українська делегація Expo 2030 на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським презентували заявку України на право проведення виставки у 2030 році в Одесі.

EXPO 2030 – це найбільша всесвітня технологічна виставка на планеті, яка пройде у 2030 році. EXPO відбувається один раз на 5 років, зараз виставка представлена в Дубаї. EXPO 2025 пройде в Японії, тому Одеса має шанс приймати у себе EXPO 2030.

Підготовка до Всесвітньої виставки може стати частиною повоєнного відновлення України та інструментом додаткового залучення іноземних інвестицій в Україну.

Це можливість привернути увагу туристів з усього світу та стати майданчиком, на якому країни демонструють найпередовіші досягнення. Наприклад, у 2015 році виставку в Мілані відвідали понад 20 мільйонів осіб.

Всесвітня виставка ще ніколи не проводилася на території Східної Європи. Наш регіон та обласний центр мають шанс стати розвиненим експозиційним майданчиком у цій частині світу. Вже в листопаді цього року 170 країн вирішать, чи надавати Одесі право на проведення EXPO.

Навіщо проводити EXPO 2030 в Одесі?

Проведення виставки — це можливість привернути увагу інвесторів та туристів з усього світу й стати майданчиком, на якому країни продемонструють свої передові досягнення. Раніше цей історичний захід подарував планеті Ейфелеву вежу, двигун Дізеля, телефон, друкарську машинку та безліч інших винаходів.

✅Чому EXPO 2030 повинно відбутись саме в Україні?

Всесвітня виставка ще ніколи не проводилася на території Східної Європи. Наш регіон та обласний центр мають шанс стати розвиненим експозиційним майданчиком у цій частині світу.

✅Як проведення EXPO вплине на економіку Одещини та держави?

Підготовка до виставки може стати частиною повоєнного відновлення України та інструментом додаткового залучення іноземних інвестицій в Одеський регіон.

🇺🇳 Вже в листопаді цього року 170 країн світу вирішать, де відбудеться EXPO у 2030 році. 🇺🇦 Віримо, саме Одеса отримає право на проведення Всесвітньої виставки у 2030 році.

Посилання на офіційну сторінку Odesa EXPO 2030 ( для фейсбука) https://www.facebook.com/expo2030odesa.

Odesa EXPO 2030

Офіційна сторінка Одеси як міста-кандидата на проведення «ЕКСПО-2030»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь