Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗВЕРНЕННЯ ЗАХАРІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЩОДО ОБМЕЖЕННЯ ПОСТАЧАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Дата: 16.01.2023 15:38
Кількість переглядів: 37

Шановна громадо! Дорогі земляки!

Унаслідок ракетних ударів росіян у суботу , 14 січня цього року, крім вбивств людей та дітей, руйнації житлових будинків, пошкоджено кілька важливих інфраструктурних об’єктів у регіонах України та знеструмлено міста і села. Укрненрго введені екстрені відключення світла. Частину енергетичних об'єктів силами енергетиків вже відновлено, роботи тривають цілодобово. За змоги, місцеві об’єкти соціальної сфери переведено на резервні джерела живлення. Перебої з подачею електрики відчутні.

Ситуація в енергетиці Одеської області залишається складною , але ж енергосистема України зберегла свою цілісність і продовжує працювати синхронно. Спеціалісти продовжують невпинно працювати для того, щоб відновити зруйноване ворогом і отримати можливість відновити електропостачання для жителів міста та області за стабілізаційними графіками. Для збереження балансу між виробництвом та споживанням електроенергії запроваджено режим аварійних відключень.

247 працюють бригади енергетиків задля оперативного усунення аварій та повернення світла в наші домівки, щойно це стане можливим.

На жаль, за попередніми прогнозами, часу на відновлення енергооб’єктів в Одеській області знадобиться набагато більше, ніж в попередні рази після ворожих обстрілів.

Після завершення відновлювальних робіт, енергетики ДТЕК Одеські електромережі зможуть розпочати вмикати світло на деякий час. Насамперед електроенергія подаватиметься на об'єкти критичної інфраструктури. Наразі ситуація складна, але контрольована.

Земляки! У деяких містах є проблеми із тепло- та -водо постачанням. У нас, на щастя, такої проблеми немає, вода подається систематично і цілодобово.

Триває жорстока й пекельна війна, війна на знищення української нації будь-якими шляхами. Нам зараз потрібне терпіння, єдність і згуртованість та віра в Перемогу.

Прошу вас, мешканці населених пунктів нашої громади, з розумінням, мудрістю і терпінням ставитись до відключень світла. Ворог нещадно б’є, прагнучи чергового й повного блекауту України. Зрозумійте, не завжди енергетики можуть швидко полагодити, погода також не завжди дозволяє проводити певні роботи, люди працюють цілодобово і в авральному режимі. Не треба злитись, нервуватись, ображатись на владу чи енергетиків. Не треба обурюватись, звинувачувати, підсилюючи негативом інших чи цілеспрямовано сіяти паніку. Крім витрачених нервів нічого не буде. Терпіння нам, сил і виваженості. Вірте в себе, вірте в Україну, вірте в наші Збройні Сили!

Сподіваюсь на розуміння і підтримку, дорогі жителі Захарівщини. Тримаймося разом!

Слава Україні!

Олексій ОСІЙЧУКФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь