Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Друкований «Довідник безбар’єрності» – у списку переможців конкурсу «Найкращий книжковий дизайн 2022».

Дата: 19.01.2023 13:52
Кількість переглядів: 47

Конкурс усьоме проводить міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал у співпраці з Goethe-Institut Ukraine та за підтримки Frankfurter Buchmesse (Франкфуртського книжкового ярмарку) й Stiftung Buchkunst (фонду Buchkunst).

 Всього оголошено 14 переможців у п’яти категоріях: книга для читання, візуальна книга, дитяча книга, утилітарна книга та експеримент.

Гід з коректної взаємодії – серед призерів у номінації «утилітарна книга» (книга переважно прикладного характеру, науково-популярна книга, наукова, навчальна література, путівники, кулінарна книга тощо).

Разом з іншими виданнями він представлятиме український книжковий дизайн у міжнародному змаганні найкрасивіших книг світу, який організовує фонд Buchkunst, а також експонуватиметься на міжнародних книжкових ярмарках у Ляйпцигу і Франкфурті у 2023 році.

 Перша презентація друкованого «Довідника безбар'єрності» відбулася на Франкфуртському книжковому ярмарку у жовтні 2022 року. У листопаді, у Міжнародний день толерантності, ініціаторка проєкту, перша леді Олена Зеленська представила видання у Києві.

Вихід Довідника друком став можливим завдяки партнерам – World Health Organization Ukraine, Група ДТЕК, Fairmont Grand Hotel Kyiv, Yakaboo, Ощадбанк, ist publishing.

Ілюстрації до видання створила Ольга Дегтярьова.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь