Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Запрошуємо до навчальних закладів системи ДСНС України

Дата: 27.01.2023 13:55
Кількість переглядів: 52

Роздільнянське районне управління Головного управління ДСНС України в Одеській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денну та заочну форму навчання у вищі навчальні заклади ДСНС України.

Відбір проводиться за основними спеціальностями «Пожежна безпека»; «Цивільний захист» (термін навчання – 4 роки, освітній ступінь –«Бакалавр») до:

- Національного університету цивільного захисту України (м. Харків), веб-сайт: https//nuczu.edu.ua;

- Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України (м. Черкаси) веб-сайт: https//chipb.dsns.gov.ua;

- Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Львів) веб-сайт: https//ldubgd.edu.ua.

Також проводиться відбір до Вінницького вищого професійного училища ЛДУ БЖД (м. Вінниця) за спеціальністю “Організація та техніка протипожежного захисту” «Радіаційний та хімічний контроль» (термін навчання 2,5 роки) веб-сайт: https//ldubgd.edu.ua/VPULDUBGD.

Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади в 2023 році, за станом здоров'я придатні до військової служби, мають добрі показники успішності і за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в пожежно-рятувальних підрозділах.

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до Роздільнянського районного управління Головного управління ДСНС України в Одеській області за адресою: м. Роздільна, вул. Європейська, 48.

Телефон для довідок: (04853) 5-09-12.

При собі необхідно мати паспорт або свідоцтво про народження.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст «запрошуемо до навчальних закладв системи дснс украни SAMUNHART проводиться выдбр кандидатв для вступу y вищ навчальн! заклади дснс украни»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь