Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЩОДЕННІ ТУРБОТИ СТАРОСТ

Дата: 31.01.2023 15:35
Кількість переглядів: 56

Поле діяльності та уваги старост завжди об’ємне, механізми діяльності – різні, прагнення цілісні і зрозумілі - уникнення соціальної напруги у населених пунктах. Разом з тим, і жителі села мають бути згуртовані, дружні, допомагати і підтримувати один одного та бути свідомими того, що найперше і найважливіше поняття "ми", а не "кожен сам по собі". Сільські старости загалом тримають «руку на пульсі» в усіх справах, малих і великих. Якщо закінчились дрова у стареньких - довезуть, коли хтось захворів – обов’язково дізнаються про ситуацію і всіляко допоможуть, при виниклій потребі зібрати та подати документи – підставлять своє плече, завжди у курсі шкільних справ та тримають зв’язки з медичними пунктами, родини багатодітних і кризових, одиноких і інвалідів – також у полі уваги і турбот.

Пріоритетом діяльності старости - консолідація усієї громади та , в свою чергу, підтримка громадським активом життєвоважливих справ та ініціатив, що працюватиме на благо громади. Отак, з довірою та підтримкою людей, відповідально та виключно у законодавчому полі працюють старости Захарівської громади.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь