Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко зустрівся з делегацією Посольства Швейцарії в Україні на чолі з директором програми співробітництва Посольства Швейцарії в Україні Андреасом Хубером.

Дата: 02.02.2023 09:46
Кількість переглядів: 39

Максим Марченко подякував представникам Посольства Швейцарії в Україні за допомогу та підтримку, яку Швейцарія надає нашій країні та українцям, а також коротко поінформував про безпекову ситуацію безпосередньо в Одеській області.

Начальник ОВА зазначив, що під час ракетного обстрілу завдано значних пошкоджень об’єктам системи енергозабезпечення, тому ситуація з електропостачанням в Одеській області залишається складною.

Пан Андреас Хубер підкреслив, що Швейцарія була і залишається на стороні України і швейцарський Уряд докладає максимум зусиль для допомоги та підтримки нашої держави.

В ході розмови представники делегації Посольства Швейцарії в Україні наголосили, що метою їх візиту до Одещини є ознайомлення з об’єктами культурної спадщини, а також із зруйнованими внаслідок війни цивільними об’єктами, які потребують відновлення та проведення реставраційних робіт.

«26 січня цього року історичний центр міста Одеси внесено до переліку світової спадщини ЮНЕСКО, що є значним успіхом для міста, оскільки це сприятиме плідному співробітництву між Швейцарією та Україною», - повідомив Андреас Хубер.

Під час зустрічі сторони торкнулись питання розробки та реалізації спільних проєктів з відновлення критичної інфраструктури, підтримки внутрішньо переміщених осіб в Одеській області і домовились про подальшу активну співпрацю та об’єднання зусиль для спільного подолання наслідків військової агресії в Одеській області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь